Stress- og Angstklinikken
BEHANDLING AF STRESS, ANGST, ALLE FOBIER, JALOUSI,
LAVT SELVVÆRD, VREDE, DEPRESSION, SORG M.M.

Behandling med Akupunktur/Energi plastre

Nøglen til et bedre helbred

Forside

Om Karin Maria

Stressbehandling

Buteyko behandling

Psyko-, samtale- og Parterapi

Coaching/Sparringspartner

Tankefeltterapi (TFT)

 Smertebehandling

Reikihealing - Meditation

Regression

Polterabend

Kurser & Foredrag

Firmaevent & Konsulentassistance

.Prisliste

  Links samt Medlem af ...

Stjernegalleriet Kalender & Homeparty Succeshistorier fra klienter Tidligere arrangementer Pressestof

Psykoterapi - Samtaleterapi - Parterapi

 

Psykoterapi - Samtaleterapi

Har du "ondt i livet" ... og trænger til en at tale med? Gennem samtaleterapi hjælpes vi ad til at finde guldappelsinen i din turban. Sammen finder vi dit potentiale og får det synliggjort. Vi gør drømme til virkelighed ...

Vi finder de nye døre, som kan give dig mulighed for fornyet livskvalitet og for at nå de mål for livet, dit hjerte brænder for.

Tit kan indre konflikter og oplevelser være skyld i psykiske blokeringer - der gør det umuligt at se skoven for bare træer!

Indre konflikter kan være årsag til, at du vil ét ... men gør noget andet!

Gennem samtaleterapien bliver din opfattelse af dig selv tydeligere, så du får lettere ved at gøre det, der er godt og rigtigt for dig, så du føler dig ligeværdig, med de mennesker du omgås.

Find din indre styrke og få genskabt livsglæden, selvtilliden samt harmonien i livet. Du får mulighed for at få dine inderste ønsker og mål for livet ført ud i livet.

Kort sagt ... vi forvandler ægget, larven, puppen ... til den smukkeste sommerfugl - og du vil lyse op kap med stjernerne.


Parterapi

Knirker det i parforholdet? Bryd de negative mønstre og skab positiv kontakt til hinanden.

Når vi bliver irriterede, fordømmende eller tager afstand fra andres måde at være på, er det ofte, fordi de udlever de aspekter, som vi fornægter, frygter og ikke accepterer - vores egne "skyggesider".

Vi har alle en "kartotekskasse" med forskellige kartotekskort. I den ene side af kassen står alle de kort, der fortæller, hvordan vi skal opføre os for at få succes ... Jeg kalder dem de hvide kort! - og i den anden side af kassen står de kort, der siger - at sådan og sådan gør "man" ikke! Dem kalder jeg de sorte kort!

Først når de "sort kort" er blevet flyttet over til de hvide kort - og vi ikke mere bliver irriteret, fordømmende eller tager afstand fra den måde at "opføre" sig på - har vi sluppet de negative mønstre - og først nu kan der skabes positiv kontakt til hinanden.

Forløb i parterapi hos mig ...
Første gang kommer begge parter og har på forhånd skrevet 5 ting ned, som de er glade for at gøre sammen.
(disse ting/gøremål er fundamentet for et fremtidigt fællesskab)

Derudover beder jeg om en liste over - hvad er det, der irriterer dig ved din partner? Det er disse ting - vi skal arbejde med hos den enkelte ... altså hos dig selv! Til dette forløb bruger jeg samtaleterapi og tankefeltterapi.

Først når begge parter har fået "flyttet" rundt på de sorte kartotekskort, i deres eget kartotek - og alle kortene står ovre sammen med de hvide kort - (og hver især accepterer sine egne "skyggesider") - kommer begge parter igen til en samlet konsultation.


 

 

© 2006 All rights reserved - Webdesign: stjernelyset


KLINIKKEN FOR TANKEFELTTERAPI, SAMTALETERAPI, PARTERAPI OG REIKIHEALING
slip frygt, angst, fobier, lavt selvværd, jalousi, vrede, sorg m.m. - få mere energi og glæde i hverdagen

Telefon 40 75 33 22
Nøglen til et bedre helbred

© 2006 All rights reserved - Webdesign: stjernelyset