Stress- og Angstklinikken
BEHANDLING AF STRESS, ANGST, ALLE FOBIER, JALOUSI,
LAVT SELVVÆRD, VREDE, DEPRESSION, SORG M.M.

Behandling med Akupunktur/Energi plastre

Nøglen til et bedre helbred

Forside

Om Karin Maria

Stressbehandling

Buteyko behandling

Psyko-, samtale- og Parterapi

Coaching/Sparringspartner

Tankefeltterapi (TFT)

 Smertebehandling

Reikihealing - Meditation

Regression

Polterabend

Kurser & Foredrag

Firmaevent & Konsulentassistance

.Prisliste

  Links samt Medlem af ...

Stjernegalleriet Kalender & Homeparty Succeshistorier fra klienter Tidligere arrangementer Pressestof
 
Reikihealing og meditation ...

 

Som færdiguddannet Reikihealer kan jeg tilbyde:

  • Fysisk/Psykisk healing inkl. aura/chakra afbalancering

  • Fysisk/Psykisk  fjernhealing

  • Situationshealing til situationer af en hver art ... private/arbejdssituationer, operationer, køreprøver - hvad som helst!

  • Rensning af rum for uønskede energier samt hjælpe sjæle af sted ... der ikke har kunnet slippe denne verden

  • At hjælpe sjæle mod lyset ... fjerne uro og angst - så døden ikke virker skræmmende når tiden er inde ...
    (samt hjælpe/støtte personer på hospice eller deres pårørende)

  • Healing af dyr - både fysisk og psykisk healing - fjernhealing kan med meget stor gavn bruges til dyr

  • Healing af adfærdsproblemer hos dyr - så deres indre energier kommer i balance og harmoni


Reiki er Universel livsenergi 
Kilde: Reikimester Hanne Fritzbøger

Reiki er japansk, og betyder universel livsenergi. En tæt flydende, næsten fysisk kærlighedsenergi. Reiki, betyder at den energistrøm, som flyder i auraen forøges. Der bliver mere styrke og kraft til alt, hvad vi vælger at foretage os. I stemmen, når vi taler eller synger. I vores kreative udfoldelser. I vore handlinger. I de beslutninger vi træffer - og måden vi vælger at føre dem ud i livet på. 

Et kig i den smukke og hyggelige klinik Stjernelyset i Greve

Reiki er en behandlingsform
Med Reiki kan vi give hele, selvstændige behandlinger, SOM VIRKER. Ki - energi, den universelle energi, transmitteres gennem behandlerens hænder til klienten. Reiki giver altid hver enkelt af os, hvad vi har brug for, både fysisk, psykisk og åndeligt. Hjælper der, hvor vi selv og klienten står. Reiki er katalysator for de helbredende processer.

Reiki understøtter og beriger
medicinsk behandling, zoneterapi, massage, fysioterapi, kiropraktik og psykoterapi.

Reiki er en stor hjælp i arbejdet med syge, ældre og døende mennesker. Til gravide og fødsler. Reiki hjælper også dine dyr og planter.

Reiki er en udviklingsvej ...
Den øgede energistrømning, som auraen udsættes for, bevirker, at de positive ting i livet bliver flere, og at livet som helhed føles intensere, dybere, rigere og tættere på. Reiki bringer os derhen, hvor vi har mest behov for at være og accepterer alle processer i vor udvikling. Derfor er Reiki også en kilde til daglig glæde og taknemmelighed.

Reiki er ikke i modstrid med nogen religion eller meditativ praksis.

 

Stamtræet i Reikihistorien ...  Skrevet af Karin Maria

 

 

Følg livets hændelser,
for de vil  føre dig til mennesker  og steder,
der vil fremme din indre vækst.
Phyllis Lei Furumoto
Nuværende Grand Master for The Reiki Alliance

 

 
 

Dr. Mikao Usui var forstander for et kristent præsteseminarium i Kyoto i Japan, og genopdagede Reiki i de ca. 2500 år gamle sanskrit sutras (buddhistiske hellige skrifter). Usui indviede inden sin død 9 Reikimestre - den ene var Chujiro Hayashi.

 


Dr. Chujiro Hayashi blev Sensei (øverste ansvarlige lærer) for Reiki efter Dr. Usui's død. Han åbnede: Dr. Usui's klinik i Tokyo. Dr. Hayashi begyndte at føre journaler, og han har efterladt optegnelser, der demonstrerer, at Reiki kan finde årsagen til fysiske symptomer, tilføre energi og helbrede kroppen. Dr. Hayashi videregav Reiki i den form, han selv havde lært af Dr. Usui.


Fru Hawayo Takata fra Hawaii blev i 1935 helbredt for en alvorlig sygdom på Dr. Usui's klinik. Senere gennemgik hun kurserne Reiki I og Reiki II. Før 2. verdenskrig brød ud, indviede Dr. hayashi fru Takata til Reikimester, og bad hende om at blive Sensei, med ansvaret for at viderebringe Reikitraditionerne. Blandt de 22 Reikimestre fru Takata indviede, var hendes barnebarn Phyllis Lei Furumoto, og fru Takata udpegede hende til at blive sin efterfølger.
 


Phyllis Lei Furumoto er i dag grandmaster (Sensei) for Reiki og er medstifter af The Reiki Alliance, der blev stiftet i 1981. Foreningens formål er at videreføre Reiki i den oprindelige form direkte efter Dr. Usui.
Et af optagelseskriterierne for at kunne blive medlem af The Reiki Alliance er, at man er uddannet hos en Reikimester, som kan dokumentere sin linie tilbage til fru Takata. The Reiki Alliance har i  dag omkring 900 medlemmer fordelt i 45 lande.
 


Birgit Fritzbøger Stephensen - Der førte Reiki til Danmark.
Birgit blev således den 1. Reikimester i Danmark - Medlem af The Reiki Alliance.

EN STOR TAK TIL BIRGIT - DER FØRTE REIKI TIL DANMARK

Desværre ingen foto
 Hanne Fritzbøger - Reikimester - Medlem af The Reiki Alliance.

EN STOR TAK TIL HANNE DER INDVIEDE MIG TIL AT KUNNE VIDEREGIVE DISSE ENERGIER
 


Karin Maria - uddannet af Reikimester Hanne Fritzbøger - og dermed 6. led direkte efter Usui.

 

 

Videnskaben: Hvad sker der under en behandling?
Kilde: Reikimester Hanne Fritzbøger

Dr. Robert Becker og Dr. John Zimmerman lavede i 1980 nogle uafhængige undersøgelser af, hvad der sker, når menne-sker får en Reiki behandling.

De fandt ud af, at det ikke bare er hjernebølgemønstre hos den, der behandler og den der bliver behandlet, der bliver synkroniseret i Alpha tilstand, som er karakteristisk for dyb afslappelse og meditation, men de pulserer også i enhed med jordens magnetiske felt, også kendt som 'Shuman Resonansen'. I de øjeblikke bliver det biodynamiske område i behandlerens hænder mindst 1000 gange større end normalt, og det er ikke et resultat af kroppens egen indre strøm, som man ellers kunne tro. 

Toni Bunnell (1997) foreslår, at forbindelsen af energiområder mellem behandleren og jorden, giver behandleren lov til at trække på 'den uendelige energikilde' eller den 'universelle energi' gennem 'Shuman Resonansen'. Prof. Paul Davies og Dr. John Gribben debatterer i 'The Matter Myth (1991) kvantefysikkens syn på 'det levende univers', i hvilket alt er forbundet i et levende net af samhørighed.  Alt dette støtter den personlige erfaring af at være 'et med' og i 'udvidet bevidsthed', når man har modtaget Reiki healing eller har healet sig selv.

Zimmerman i (1990) og Seto (1992) undersøgte yderligere det store pulserende magnestiske felt, der strømmer fra behandlernes hænder, mens de arbejder. De fandt ud af, at pulseringerne har de samme frekvenser som hjerne-bølgerne, og svinger op og ned fra 0.3 - 30Hz, centreret mest i 7 - 8 Hz Alpha tilstand. Uafhængige medicinske undersøgelser har vist, at de frekvenser stimulerer kroppen til at hele, med særlige frekvenser specielt egnede til forskellige væv.  For eksempel så hjælper 2Hz nerve regenerering, 7Hz knoglevækst, 10Hz seneregenering, og 15 Hz hjælper formation af kapillærer.

Fysioterapeut udstyr baseret på disse principper er blevet fremstillet til at hjælpe blødt væv med at regenerere, og ultralyd teknologi er ofte brugt til at rense forstoppede arterier og smuldrede nyresten.  Det har også været kendt i mange år, at et knæ bliver hjulpet til at hele, hvis man vikler en elektrisk ledning omkring bruddet.

Becker forklarer at 'hjernebølger'  ikke bare er henvist til hjernen, men bevæger sig gennem hele kroppens peri-neurale system, i de lag af forbundet væv, der ligger omkring alle nerver. Under en behandling begynder disse bølger af relativt svage pulseringer fra thalamus i behandlerens hjerne, at akkumulere styrke, mens de flyder til de perifere nerver i kroppen, inklusive hænderne.  Den samme effekt reflekteres i den person, der modtager behandlingen.  Becker foreslår, at det er dette system mere end noget andet, der heler sår og balancerer systemet.  Dette fremhæver det helt specielle ved Reiki (og lignende terapier) - at det både er den der giver og den der modtager, der har fordel af behandlingen. Dette gør den meget effektiv.

Det er interessant at lægge mærke til at Dr. Becker lavede sine undersøgelser på mennesker fra vidt forskellige steder i verden, og ligegyldigt hvad de troede på og hvad deres kulturelle baggrund var, så fik de alle det samme resultat af behandlingen. En af grundene til Reiki's voksende popularitet er, at det ikke påtvinger nogen speciel trosretning, og derfor kan den bruges af mennesker fra enhver baggrund og tro,  eller slet ingen tro. Denne neutralitet gør den specielt velegnet til at blive brugt indenfor den medicinske verden. 


Meditation

Meditation er et af de mest effektive redskaber til personlig udvikling. Du bliver styrket, din krop og dit sind kommer i balance, og du vil udvikle dine indre ressourcer maximalt.

Gennem meditation kommer kroppen i et afslapningsniveau, og ny energi tilføres. Du lærer at give slip på ubehandlet stress og bekymringer. Meditationen kan forløbe gennem f.eks. drømmerejser, de syv chakraer, hele kropsbevidstheden m.v.. Meditationen kan med stor fordel suppleres med diverse healende musik  samt Reikihealing.

Via åndedrætsteknikker lærer du stille og roligt at koble dine tanker fra. Derved opnår du at mærke en indre ro i hele din krop. Ved at træne denne teknik vil du efterhånden opleve at få et større overblik, overskud og få en indre ro i din dagligdag.

© 2006 All rights reserved - Webdesign: stjernelyset


KLINIKKEN FOR TANKEFELTTERAPI, SAMTALETERAPI, PARTERAPI OG REIKIHEALING
slip frygt, angst, fobier, lavt selvværd, jalousi, vrede, sorg m.m. - få mere energi og glæde i hverdagen

Telefon 40 75 33 22
Nøglen til et bedre helbred

© 2006 All rights reserved - Webdesign: stjernelyset