Stress- og Angstklinikken
BEHANDLING AF STRESS, ANGST, ALLE FOBIER, JALOUSI,
LAVT SELVVÆRD, VREDE, DEPRESSION, SORG M.M.

Behandling med Akupunktur/Energi plastre

Nøglen til et bedre helbred

Forside

Om Karin Maria

Stressbehandling

Buteyko behandling

Psyko-, samtale- og Parterapi

Coaching/Sparringspartner

Tankefeltterapi (TFT)

 Smertebehandling

Reikihealing - Meditation

Regression

Polterabend

Kurser & Foredrag

Firmaevent & Konsulentassistance

.Prisliste

  Links samt Medlem af ...

Stjernegalleriet Kalender & Homeparty Succeshistorier fra klienter Tidligere arrangementer Pressestof

Succeshistorier fra mine klienter

 
 

Hej Karin
Skrevet af Anne-Marie

Tusind tak for sidst, det er skønt, at være befriet for mine fobier, selvom jeg må sige, at jeg var meget skeptisk, men jeg kan faktisk nu tænke på at flyve uden at få klamme hænder og knude i maven.

Venlig hilsen
Anne-Marie fra Søborg
 


 

Kære Karin
Skrevet af ... Pigen, der ikke mere har lavt selvværd
 
Jeg skriver til dig for at sige tak for din dejlige behandling, for min "lave selvværd følelse".

Nu tænker jeg på episoden uden at få ondt i maven. Jeg synes, at jeg har det meget roligt nu.

Det var et rigtigt dejlig træf - i det rette tidspunkt, at jeg mødte dig og fik mit problem løst.
 
Mange tak for hjælpen

Hena fra København

 

 


Tak Karin Maria
Skrevet af Jytte 

Tak for overvældende effektiv hjælp. Trods mine 38 år og mit forsøg på at fremstå som stræk, led jeg stadig under en fortid med svigt. Der skulle ingenting til, før jeg mærkede mit manglende selvværd og følelsen af utilstrækkelighed, men allerede midt i min første TFT seance hos dig, sad jeg med en overbevisende og befriende fornemmelse af ”Pyt! Det er fortid. Er det bare det, jeg skal slippe for at få det bedre med mig selv?”. Det var det!

Tak for effektiv hjælp.
Jytte

  

 

Kære Karin Maria
Skrevet af Uffe der på sit polterabend fik fjernet sin frøfobi.

Jeg er bare så glad for, at du fjernede min fobi for frøer og tudser. Selvom jeg havde en pragtfuld polterabend - og både prøvede at flyve og mange andre spændende ting - var det absolut det mest "syrede" - at du fik fjernet min fobi.

Som du ser ... havde gutterne arrangeret, at jeg skulle afprøve min fobi, efter vi kørte fra dig. Her blev jeg præsenteret for både slanger, edderkopper, skorpioner og andre mindre attraktive dyr. Som du ser på billedet ... holder jeg en kæmpe frø i hånden - og  har det fuldstændigt OK med det. Så endnu en gang mange tak - for en gave for livet.

Kærlig hilsen
Brudgommen

 


Brev fra en af mine "klienters" datter, Christel - efter hendes mors (Lisbeth) død.
Lisbeth døde kun 54 år gammel af hjernetumorer ...

Lisbet´s datter Christel er bosiddende i Brasilien, og nåede kun lige at komme hjem - inden Lisbeth døde.
De sidste to uger Lisbeth levede - var hun indlagt på Roskilde Sygehus - hvor jeg var ved hendes side næsten hele døgnet.

Hej kæreste Maria ...
Takkebrev fra Lisbeths datter, skrevet af Christel

Så er det blevet tid til en farvelmail ...

Jeg er på vej i lufthavnen om et par timer, men vil lige nå at sende dig de her tanker, inden jeg forlader dansk jord!

Jeg er dig så evigt og ubeskriveligt taknemmelig for, hvad du gjorde for min mor, såvel da hun levede sådan rigtigt, som da hun lå på dit dødsleje.

Du var stærk, du var oprigtig, du var kærlig og du var så dejlig en "veninde" for min mor. Tusind tusind tak Maria, det var bare så dejligt ... Lisbeth vil for evigt sidde på en lille sky, og være glad for den veninde hun nåede at få ... og jeg vil, så længe jeg lever sidde i Brasilien, og være taknemmelig for den veninde min mor nåede at få ...

Også tusind tak for dit initiativ - at du oprettede en "mailbro" mellem min mor og mig, inden hun blev rigtig syg - det var bare så sødt af dig. Jeg var så glad for, at du ville printe mine mail ud til min mor - og den fine mappe, du lavede til hende - så hun kunne sidde og se på billeder af mig og Bella ... nu vi var så langt væk. Jeg var også så glad for dine mail til mig - om hvordan det gik hjemme hos min mor. Det var bare så dejligt Maria - tusind tak for dit super gode initiativ ... det var smukt.

Det var bare så dejligt at have dig på hospitalet, og efter hospitalet ... du har været en kæmpe støtte Maria, og det skal du vide, at jeg aldrig glemmer dig for ...

Jeg ønsker dig det allerbedste, og vil meget gerne have, at du sender mig en mail ind i mellem, så jeg kan følge med i ... hvordan du fortsat har det.

Din idé med måske en gang at arrangere en tur her over til mig i Brasilien - med et hold fra Danmark ... se Brasilien og indianerne ... vil jeg meget gerne hjælpe dig med at få arrangeret ...så I kan komme i kontakt med indianerne her ... Det kunne være et meget spændende projekt og arrangement. Lad mig hjælpe dig søde Maria.

Pas på dig selv kære, kære Maria
Stort Kram fra Christel

 

 

Hej Karin Maria
Mange tak ...
SMS - Skrevet af Camilla - der var dumpet til køreprøve en del gange ...
Camilla fik fjernet sin "angst" med Tankefeltterapi - og fik supp. Reikihealing for at opnå højst energiniveau.

Jeg vil bare sige rigtig mange tak for din hjælp ... jeg er bare så glad, for jeg bestod køreprøven i dag.
Knus Camilla

 

 

Netdoktor.dk - Sundhedsfagbogen og Sundhedsguidens medarbejder -
sygeplejerske og mediekonsulent Mette er på besøg i Karin Marias klinik for at afprøve en Tankefeltterapi behandling.

Nyhedsbrev - Juni 2007 - skrevet af sygeplejerske og mediekonsulent Mette Siercke


Vi synliggør behandlere

SPOT ... Behandling med Tankefeltterapi

Vi kører af sted mod Greve, min kollega og jeg, da vi har lavet en aftale med Karin Maria Svendsen om et møde, så vi kan finde ud af, hvad tankefelt-terapi er.

Karin Maria, som hun blot ønsker at blive kaldt, er uddannet tankefelttera-peut. Karin Maria er også uddannet psykoterapeut samt Reikihealer og oply-ser, at hun blander sine behandlingstilbud, så klienterne får det fulde ud-bytte af alle hendes uddannelser. 

God stemning i ”Stjernelyset”
Da vi når Greve og finder ”Stjernelyset”, som Karin Marias klinik hedder, ser huset lige så hyggeligt ud som på Karins hjemmeside, hvor der i øvrigt også er en glimrende kørselsvejledning. Vi bliver budt velkommen og går oven på i huset, hvor Karin Maria har indrettet sin klinik yderst hyggeligt med bøger, blade, pynteting og smukke blomster. Stille musik spiller i baggrunden, da vi sætter os i sofaen.
 

Hvad er tankefeltterapi?
Karin Maria fortæller, at tankefeltterapi - i daglig tale kaldet TFT - er en unik, effektiv og meget hurtig terapiform til be-handling af psykologiske problemer, sygdomme og smerter. Karin Maria er udannet af Henrik Lund, som er Danmarks eneste Dr. Roger J. Callahan certificerede TFT instruktør. Henrik Lund bor til dagligt i USA og har gennemført sin TFT instruktør-uddannelse hos den anerkendte amerikanske psykolog Dr. Roger J. Callahan, opfinderen af TFT. Callahan uddanner og certifi-cerer på sit store institut i Californien TFT instruktører til hele verden.

Min kollega og jeg lytter længe og nysgerrigt til Karin Marias spændende fortælling om, hvad TFT er, og hvordan en behand-ling foregår. TFT er egentlig en kombination af Østens viden om kroppens energibaner (akupunktur punkter) og psykologisk samtaleterapi. TFT kan blandt andet afhjælpe stress, angst, panik, fobier, lavt selvværd, vrede, traumer, sorg, depression og afhængighedsproblemer. Karin Marias entusiasme, søde og glade væsen smitter af på os, mens hun fortæller, og jeg begynder at blive spændt på at opleve TFT'en på egen krop.

Efter at have gennemgået forløbet af en behandling, spørger Karin Maria mig, om jeg er klar: Jeg er som sagt spændt på at se, hvordan det foregår i praksis, så jeg svarer "ja", samtidig med at jeg også er en smule nervøs. TFT er helt nyt for mig.

Karin Maria skal inden behandlingen vide, hvad mit problem/min fobi er. Det er slanger, og det har det været siden barns-ben. Faktisk så meget, at jeg et kort øjeblik - mens jeg fortalte om min angst - følte, at jeg så slanger overalt!

Forløbet af behandlingen
Vi sidder på hver sin stol overfor hinanden, og Karin Maria spørger mig om, hvordan jeg har det, hvis jeg tænker på slanger. Herefter beder hun mig om at nævne et tal mellem 1 og 10 til at beskrive min angst for slanger. Jo højere tal, jo større angst.

Jeg sidder på min stol og kan mærke, at jeg føler ubehag og sveder - og svarer derfor "10". Karin siger så: "Forestil dig nu, at der kravler slanger rundt på mit gulv".

Den efterfølgende TFT behandling består i, at Karin Maria viser mig, hvor der skal tappes på de forskellige energipunkter (en banken med let tryk). Målet er, at uønskede tanker, tankemønstre og kropsreaktioner slippes, når der sker en sammenkædning af tanken og energibanerne i kroppen.

Jeg tapper derefter selv på de energipunkter, som Karin Maria beder mig om, samtidig med at hun beder mig om at tænke på mit ubehag. Algoritmerne (altså bankemønstrene) for angst er, under øjet, under armen og på kravebenet.

Vi har siddet og tappet på de vigtige energipunkter, mens jeg har tænkt på slanger og på, hvilket tal der nu var passende for mit angstniveau. Efterhånden når jeg helt ned på tallet 3, og jeg føler mig bedre tilpas, selvom jeg tænker på slanger.

Min angst er væk!
I slutningen af forløbet beder Karin Maria mig om at nynne sammen med hende, mens vi banker på vores hånd, der ligger på det ene lår. Herefter kan jeg svare "1", da hun igen for 20 gang den formiddag nævner det værste ord jeg kender: Slanger! Jeg kan også - uden at det kribler og krabler - skrive ordet slanger. Jeg får heller ikke lyst til at løbe min vej, hoppe op på en stol eller nægte at bevæge mig ind i en skov!

Nu er slanger jo ikke noget, man støder på hver dag i Danmark, så jeg kan ikke umiddelbart få prøvet min angst for dem af. Jeg føler alligevel, at min TFT oplevelse den formiddag hos Karin Maria har haft en virkning. Derudover var det helt sikkert en god og anderledes oplevelse.

Udover klientbehandling tilbyder Karin Maria også Selvudviklingskurser, hvor kursisterne arbejder med deres egen selv-udvikling. Intuitiv malerkurser er også et stort hit hos Karin Maria. "Det er meget oppe i tiden at selvudvikle sig - og der er stor søgning til kurserne", slutter en smilende Karin Maria.

 

 

Kære Karin Maria
Jeg vil gerne sige dig tak med dette referencebrev.
Skrevet af en taknemmelig pige fra Vestegnen.

Jeg læste om Karin Maria i en artikel i Liv og Sjæl her i foråret 2007.

Jeg havde gået og tænkt på, at jeg ville prøve healing og blev meget interesseret, da jeg læste artiklen. Følte at det var det rigtige for mig.

Mens jeg læste tænkte jeg: ”Hun bor garanteret i Jylland”. Glad blev jeg, da jeg så at Karin Maria boede på Sjælland. Af artiklen fremgår det, at healing og kiropraktik går fint i spænd, og at healing kan supplere de kiropraktiske behandlinger.

Dette vakte især min interesse, da jeg har gået til kiropraktor i mange år for at stabilisere min gang og andet. Efter et voldsomt fald havde jeg igen søgt kiropraktoren og denne gang gået regelmæssigt til kiropraktisk behandling i 9 måneder. Jeg følte, at der var brug for ”andet og mere”.

Jeg kontaktede Karin Maria, og vi fik en aftale i stand. Jeg fornemmede, at der var en god energi imellem os. Jeg har nu gået til behandling hos Karin Maria i ca. ½ år. Vi startede med ”at få ladet batterierne lidt op”, og jo jeg har fået en god energi igen.

Takket være healingen har jeg kunnet ”holde pause” i de kiropraktiske behandlinger i denne periode. Healingen er jo mere blid end en kiropraktisk behandling, men det er fint at begge muligheder findes og kan kombineres. Jeg mærker, at Karin Maria ved hjælp af healingen har fået de sidste ”knaster” på plads efter det ovennævnte fald.

Jeg har et fysisk handicap og mén efter en trafikulykke og en anden fysisk skade, så der er nok at se til. Vi prøver hver gang at tage ”det sted der gør mest ondt”. Det er interessant at mærke, hvordan energien flyder igennem – nogle gange til andre steder, end der hvor man selv tror, at der er brug for det. Nogle gange er jeg kommet med stærke smerter i mine fødder – og når jeg skal gå igen, er smerten væk i flere dage.

For tiden går jeg til healing 1 gang om ugen, og jeg ser frem til behandlingen i de smukke og hyggelige omgivelser. Karin Maria er et stærkt og varmt menneske, og jeg ser hver gang frem til dagens behandling, hvor jeg går styrket derfra.

Kærlig hilsen
Taknemmelig pige fra Vestegnen

 

 

Kære Karin Maria
Nedtrykthed, modløshed, manglende appetit på livet ...
Skrevet af en nu livsglad pige på Amager

Jeg vil gerne sige dig tak med dette referencebrev.

Trods min unge alder, 22, har jeg oplevet en del svigt, og bruddet med min uloyale kæreste gennem 2,5 år var det afgørende startskud til en massiv nedtur. De første efterfølgende måneder er det jo normalt at være nedtrykt, men min modløshed, manglende appetit på livet og stadig større ligegyldighed forsvandt bare ikke.

Jeg befandt mig i et hul som hverken jeg selv, eller mine nærmeste, formåede at hive mig op af. Det var ubeskriveligt svært at stå ud af sengen om morgenen, og sociale aktiviteter såsom aftaler og indkøb var ganske enkelt uoverkommelige. Da jeg følte jeg havde prøvet alt, faldt jeg over et opslag om Karin Maria´s behandlinger.

Karin Maria vurderede reikihealing samt tankefeltterapi (TFT) var det bedste i min situation. Allerede efter 2. behandling mærkede jeg en markant ændring. Tingene begyndte så småt at lysne og jeg følte at overskuddet vendte tilbage. Et helt konkret eksempel er, at jeg igen kunne overskue at købe ind til - samt tilberede min aftensmad.

I dag har jeg genfundet optimismen og har det generelt bare utroligt godt! Uanset om man har erfaring med eller sympati for det alternative behandlingsfelt, vil jeg råde alle til at give det et forsøg og opsøge Karin Maria.

Hun er en kompetent behandler samt utrolig sød og tillidsvækkende. Jeg har fået et solidt indtryk af Karin Maria som en kvinde med et stort hjerte og en betydelig samt reel interesse i at hjælpe andre.

Mange taknemmelige tanker
Fra en livsglad pige på Amager.

 

 

Kære Karin Maria
Fri af min depression og medicin -
Skrevet af Lene - Nordsjælland

Det var en befrielse at komme i behandling hos dig - du er en stjerne.
Jeg fik en depression og kom på medicin, MEN det fjerner ikke alle de grimme tanker, vrede og nedtrykthed.

Jeg ville bare ikke tage medicin - jeg måtte gøre noget !!!!! 

Jeg kontaktede Karin Maria, der med stor varme og opmærksomhed hørte om mine problemer, og hvor ondt jeg havde det i livet.


Med en god blanding af reiki-healing, TFT og samtale, er jeg nu kommet af med min depressive medicin - Tusinde tak for hjælpen.

At møde en som dig er fantastisk !!!

Kærlig hilsen
Lene - Nordsjælland

 

 

Kære Karin Maria
Tak for nogle uforglemmelige timer og dit kærlige og dejlige væsen -
skrevet af Bjarne, Solrød Strand

Jeg vil godt sige dig tak for timerne  hos dig - det har været nogle uforglemmelige "Stjernestunder".
Som terapeut er du klog, varm, og givende - en engel på jord.
Du har en meget fin udstråling - og et meget stort hjerte for alle.
Dejligt at du fungerer på min bølgelængde, det er meget velgørende og tryghedsskabende.
Tak for dit kærlige væsen og smil - jeg kørte lidt styrket hjem.
Mange gode tanker
Bjarne - Solrød Stand

 

 

Kære Karin Maria
Vedr.: Behandling med Tankefeltterapi på mit rysteproblem -
skrevet af Leo, Lyngby

Jeg vil blot meddele dig følgende særdeles vellykkede udgang på din behandling af mit rysteproblem.
Jeg har i 25-30 år, - i svingende grad, - lidt under en slags fobi. Den bestod i, at jeg rystede på hånden, når jeg skulle føre
noget op til munden, - en kop, et glas, en ske. Rystelserne kunne være meget kraftige, - så kraftige at jeg spildte.

Jeg frygtede disse rystelser som pesten.

Jeg undgik derfor så vidt muligt de situationer, hvor jeg kunne forudse, at jeg ville komme ud i denne (for mig frygtede)
situation. Normalt var problemet til stede, når der uundgåeligt skulle skåles og hilses, gjorde mig mere og mere nervøs, som
tiden nærmede sig.

Ved et tilfælde faldt jeg i et blad over en lille notits om Tankefeltterapi. Ved opslag via Google fandt jeg
(tilfældigt?) din hjemmeside. jeg kontaktede dig, og vi aftalte straks en behandling.

Du mente, at én behandling burde være tilstrækkelig. Vi blev dog enige om at tage to behandlinger, så der også kunne rundes
ordentligt af.

Efter disse to var du helt sikker på, at jeg ville klare mig gennemreceptionen uden skrammer.

Og hvad skete der? Du fik ret. Det blev en særdeles vellykket reception, hvor mit gamle rysteri ikke viste sig.

Mærkeligt, - meget mærkeligt.  25-30 års oparbejdet fobi fjernet med to behandlinger !!!

Jeg forstår det ikke. Men jeg nyder det, - i fulde drag.

Tak Karin Maria. Havde jeg dog bare kendt dig tidligere.

Kærlig hilsen
Leo

 

 

Kære Karin Maria
Vedr.: Babyhealing for kolik ...
skrevet af en glad mor fra Hundige.
Tusind tak for healing af min søn og hans kolikproblemer. Det var en helt befrielse, at han så hurtigt kom over sin kolik som han havde haft flere måneder, inden han blev healet af dig. Det er en meget glad dreng vi har fået - der også sover meget bedre end nogen sinde før.

Tusind tak fra hele Familien i Hundige

 

 

Jeg blev kaldt ud til en hund - hvor ejeren håbede ... at jeg kunne heale den rask!
Men da jeg så hunden, Sille - vurderede jeg med det samme, at den skulle til dyrlæge omgående.
Jeg anbefalede min egen dyreklinik - og sammen kørte vi derhen ...
Dyrlægen kunne konstatere ved scanning - at Sille havde en kæmpe kræftsvulst inde bag brystbenet,
og at den ikke stod at redde!

Kære Karin Maria
Tak for din støtte til Sille og mig ....
Skrevet af Silles mor, Jonna.

Tak fordi du var med Sille og mig hele dagen i mandags. Din støtte og nærhed var simpelthen uvurdelig.

Varme tanker og vuf, vuf fra Sillepigen og Jonna.

 

 

Kære Karin Maria
At blive befriet for konstante smerter og "født på ny" som 55-årig -
skrevet af 55-årig kvinde fra Frederiksberg

At mødes med Karin Maria har været som at blive født på ny eller starte på en ny begyndelse i en alder af 55.

Takket være Reiki Healing er jeg blevet befriet for årtiers smerter i venstre ben. Ja, måske i virkeligheden en medfødt ubalance i form af stærkt kalveknæethed, som gennem årerne i perioder har givet mig mange, mange smerter i ben og ryg, men som jeg havde lært at leve med. Endvidere havde jeg været gennem utallige behandlinger af forskellig art bl.a. hos kiropraktor, zoneterapeut og massør samt mine egne øvelser med benet uden at sammenhængen med knæet var blevet forbundet med den egentlige årsag til mine rygproblemer.   

Allerede ved første behandling hos Karin Maria på Helsemessen i København i februar 2007, kunne jeg mærke, at der skete noget i det venstre ben, og ved yderligere 4-5 behandlinger blev mit knæ rettet helt på plads, så jeg kunne gå helt almindeligt og træde fra med det venstre ben på samme måde som det højre. De to ben bevægede sig nu i lige balance, hvor venstre ben før blot havde været et ”støtteben”. Det var ganske enkelt en fantastisk oplevelse at blive sat fri af ofte konstante smerter samt at kunne bevæge sig frit og uhindret.

 Som ”sidegevinst” har Reiki healingen givet mig en bedre og mere sammenhængende søvn og en bedre fordøjelse udover den effekt, som ”opretningen” af venstre knæ har bevirket på mit bevægesystem – normal funktion og bevægelighed af min storetå, der var ved at dreje stærkt til venstre med en forstørrelse af knystknoglen til følge, samt endvidere fjernelse af smerter i ryggen, som til tider kunne omfatte hele ryggen og nakken samt kunne give uforklarlige smerter foran på brystet.  

Jeg har derfor en meget, meget stor og dyb taknemlighed for det, Karin Maria har gjort for mig gennem Reiki Healing.

 En dybt taknemlig 55-årig kvinde fra Frederiksberg

 

 

Hej Karin Maria

Jeg vil sige dig tak med disse ord …
Skrevet af Bente der mistede sin voksne søn for godt syv år siden ved en meningsløs knallertulykke …

Først vil jeg sige dig tak for et hyggeligt møde, det var spændende at høre om, hvad du kan hjælpe med. Jeg føler, at den Tankefeltterapi-behandling du gav mig  - har gjort mig godt.

Jeg kunne efterfølgende fortælle min datter, hvordan vores møde havde været, og om den behandling du gav mig - uden at få gråd i min stemme. Det plejer jeg altid at få, når jeg taler om min søn, der døde for over syv år siden.

Det er jo en meget stor smerte at skulle bære på – men den behandling du gav mig – gjorde noget godt – så sorgen føles nu anderledes og mindre trykkende. Mange tak for det.

Venlig hilsen
Bente Christiansen

 

 

 

© 2006 All rights reserved - Webdesign: stjernelyset

 


KLINIKKEN FOR TANKEFELTTERAPI, SAMTALETERAPI, PARTERAPI OG REIKIHEALING
slip frygt, angst, fobier, lavt selvværd, jalousi, vrede, sorg m.m. - få mere energi og glæde i hverdagen

Telefon 40 75 33 22
Nøglen til et bedre helbred

© 2006 All rights reserved - Webdesign: stjernelyset